Хасково

Правят проект за канализацията на кв. „Болярово“

ИлюстрацияОбществена поръчка за изработване на комплексен проект за доизграждане канализационната мрежа на хасковския кв. „Болярово“ обявиха от община Хасково.
 
Целта е общината да изготви проектно предложение, с което да кандидатства за отпускане на безвъзмездна помощ, с цел изпълнение на строителството. 
 
Сега предстои да се изготви план-схема за канализацията и работен проект за нейното доизграждане за което жителите на квартала настояват от години.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 75 000 лв. без ДДС, крайният срок на работата е 60 дни, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 27 май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.04.2016 10:24 10:24

а дано,ама надали

боляровец
боляровец
14.04.2016 10:26 10:26

Знаех си, че бай Добри е точния човек, каквото обещае го прави! Не разбирам много ама като се прави проект значи се почва нещо. До сега и това нямаше! Най-после да изгрее слънце и в нашето село-квартал Болярово.

ТТ
ТТ
14.04.2016 12:10 12:10

Пари само за проекти,за изпълнение няма.Предишния кмет колко проекта прави ? Три пъти възразявахме за отнемането на ЗАКОННИ постройки. Още си чакаме изпълнение.Има ли значение при кой кмет е правен проекта, след като няма изпълнение.Всеки кмет проекти ще прави.Дават пари, ама на техните си хора.За народа няма нищо.Да плаща, да мълчи и да диша прахоляци.Да не говорим за канализация.Хвани единия прасни другия.Само големи приказки бяха.Ще видим следващия път.Само,че живота си изтича и младите бягат на по-уредено законодателство и работа с пари.

Back to top button