Хасково

27 „Лъвчета“ обраха овациите с „Наше село“

ДецаСъс закачка към „Наше село“ деца от група „Лъвчета“ участваха в празничния календар на ОДЗ № 19 „Щурче“.
 
ДецаРетроспекция на българското село в хумористичен стил и с препратки към настоящия бит и нрави на българина – „модерен гражданин“, представиха пред своите родители 27 деца от група „Лъвчета“ в ОДЗ № 19 – филиал „Усмивка“, съобщи за Haskovo.info учителят Анелия Черкезова.
 
С много хумор, закачки и ирония оживяха познати герои и от нашето съвремие – махленските клюкарки, работната снаха, вечните ергени, срамежливите моми и оправните свекърви. ДецаМалките артисти дори и на 5-годишна възраст по нищо не отстъпваха на професионалистите и  заслужиха аплодисментите на публиката. 
 
Като режисьори се изявиха ст. учител Недялка Иванова и ст. учител Румяна Мирчева. Хореографията и музикалните интерпретации на фолклорни и съвременни песни и хора бяха в нежните ръце и тънкия музикален слух на Фанка Вълчанова.
 
Празничният афиш на ОДЗ № 19 не приключва в рамките на дните на „Южна пролет“ и продължава с още тържества, открити уроци и съвместни изяви с родителите до края на месец май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button