Спорт

„Раковски“ с националка и при жените, школата продължава с победите

ВолейболВолейболистка на димитровградския клуб „Раковски“ получи повиквателна за женския национален отбор на България.

Това е разпределителката Йоанна Атанасова, която на 3 май ще се присъедини към групата от 32 волейболистки повикани от селекционера Иван Сеферинов.

ВолейболHaskovo.info припомня, че „Раковски“ излъчи и две националки при девойки старша възраст – Ани Боздева и Елизабет Касаджикова.

В пореден финалист от школата на клуба се превърна вчера отборът на момичета родени 2006/07 г. В Казанлък димитровградчанки победиха с 2:1 Средец и домакините, след като отстъпваха с 13:14 в тайбрека на срещата с „розите“.

ВолейболТака момичетата ще участват на финалите в тази възраст, където ще мерят сили с още седем отбора, Казанлък, Любимец, Чирпан и четирите първенци от североизточна България.

Треньорите Дафинов и Тодорова останаха доволни от раздаването на полето и желанието за победа на целия отбор.

Състав: Евгения Иванова, Станислава Козарева, Валентина Пенева, Мария Жекова, Елеонора Жекова, Елина Теодошева, Сиана Славова, Андреа Пашановска, Татяна Панева, Ивон Качарова, Габриела Гергова, Ивелина Иванова, Никол Донева, Полина Димова, Вилиана Кирова, Стиляна Костова, Виктория Пенева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button