Регион

Двама се борят за отговорник за „Капитан Андреево“

ИлюстрацияДвама кандидати са допуснати до участие в конкурса за зам.-началник на митница „Бургас“ с ресор Митнически пункт „Капитан Андреево“ и Митнически пункт „ЖП Гара Свиленград“, съобщават от Агенция „Митници“.
 
Това са Радостин Стоянов и Красимир Фучеджиев. Практическият изпит ще се проведе на 11 май в сградата на Централното митническо управление на Агенция „Митници“. При успешно издържан практически изпит интервюто ще се проведе на допълнително уточнени дата. Месечната заплата е 2000 лв.
 
Двама не са допуснати до конкурса – Атанас Маринков и Петя Петрова.
 
Haskovo.info припомня, че от Агенция „Митници“ вече обявиха конкурс и за 7 митнически инспектори, от които 6 са за Митнически пункт „Капитан Андреево“ и за Митнически пункт „Ж.П. Гара Свиленград“. 49 бяха допуснати до конкурса, а недопуснатите са 19.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
НВО
НВО
02.05.2016 11:47 11:47

Стига с тоя фарс – ще стане този, за когото вече е решено! Стига прах в очите на хората! Ясно е, че ще бургазлия! Свиленград направо го погре*аха!

Back to top button