Хасково

Външното оценяване по Български език в ІV клас не затрудни децата

Външно оценяване`Диктовка и 15 тестови въпроса решаваха днес четвъртокласниците по време на външното оценяване по Български език и литература. В рамките на 40 минути учениците от областта успяха да се справят с възложените им задачи, дори голяма част от тях свършиха преди определеното време

Най-труден елемент в изпита днес е била диктовката, споделиха пред Haskovo.info учители. Децата потвърдиха наблюденията и впечатленията на своите преподаватели. Те коментираха, че тестът е бил лесен, защото е нямало въпроси, с няколко верни отговора.

Училищни комисии ще проверят изпитните материали и в срок до 20 май учениците ще могат да видят резултатите си на сайта за ІV клас на Министерството на образованието www.mon4.mon.bg.

До края на седмицата на четвъртокласниците им предстои да се явят на още три изпита. Те са по Математика, Човекът и природата и Човекът и обществото. През юни ще се проведе външно оценяване в V и VІ клас.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button