Любопитно

Хасковлия издигна 9-метров кръст над Сеноклас

Майчин кръст9-метров кръст се издига от вчера над маджаровското село Сеноклас. Той е широк 5 метра и се вижда от Гръцко, хвалят се инициаторите на поставянето му.

Идеята за християнският символ, наречен „Майчин кръст“, е на хасковския бизнесмен Христо Христо – собственик на веригата магазини „Волта“. Преди години той се зарекъл да го изгради в памет на майка си и на всички майки от беломорска и одринска Тракия.

Кръстът е изработен от хасковска фирма и е издигнат на хълма със специален кран. Поставянето му е отнело цели 5 часа. За отриването на кръста бе отслужен молебен за здраве, на който присъства и хасковският депутат Делян Добрев.

 Инициаторът Христо Христов  Депутатът Делян Добрев
 Молебен за здраве  Гледката от хълма

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иван
иван
26.05.2010 0:52 0:52

браво ицо такива българи са необходими на държавата ни а не пиклювци като този млад депютат, които се страхува да има собствена позиция да не би иван петров да му се скара или пък да обърка бизнес интересите на бившия си работодател тенчо лилянов.

някой
някой
26.05.2010 10:09 10:09

Иванеее, Иване, ти познаваш ли го Добрев, че да говориш? Да си млад не е порок. А Добрев е най-компетентния депутат който Хасково е имал някога. Постигнал е много повече, отколкото ти ще постигнеш за целия си живот. За теб остава да го плюеш във форумите, клеветиш и завиждаш!

Браво на Ицо! Дано да има повече такива като него.

iwan
iwan
26.05.2010 11:57 11:57

някой си излез с името си ,а критиката ми към делян е добронамерена искам да бъде личност със собствена позиция, защото досега не съм видял такава нека да се замисли и тогава да докакаже че не съм прав.

Славян Костов
Славян Костов
27.05.2010 9:29 9:29

Кръстът наистина е впечатляващ:
http://www.youtube.com/watch?v=YPJs96_seqo

Анонимен
Анонимен
27.05.2010 11:49 11:49
Back to top button