Хасково

Младежи правят доброто атрактивно по проект

Младежи представиха проекта

Младежи представиха проекта

Проект „Нека доброто започне от теб“ стартира сдружение „Шанс и закрила“. Инициативата ще се реализира в рамките на 5 месеца сред младежи от училищата в Хасково, Свиленград и Любимец.

Целта е да се осмисли свободното време на младите хора чрез позитивно общуване и социална ангажираност, съобщи ръководителят на проекта Илияна Тотева.

Първата проявата ще стартира през септември – двудневен семинар, който цели да покаже на младите хора позитивни методи за комуникация и развитие на умения за работа с връстници. Участниците в проекта ще реализират и „Социална работилница“. Младежите ще бъдат включени в конкурс за мултимедиен проект и значка под надслов „Нека доброто започне от теб“. 

Стойността на проекта е 9722 лева. Той се финансира от Националния център за европейски младежки програми и инициативи към Министерството на образованието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button