Хасково

Фермер от Сусам си търси жена по Нова телевизия

Димитър36-годишният фермер от хасковското село Сусам Димитър е един от 10-те фермери от България, които участват в най-романтичното предаване в българския ефир „Фермер търси жена“.

Сега Димитър е най-големият производител на биотор на Балканите, а само преди няколко години е притежавал едва четири квадратни метра обработваема площ и желанието да се занимава с нещо иновативно за родния пазар. 

Свикнал да постига всичко сам, покорявал с лекота една след друга своите бизнес цели, сега той има почти всичко, но и една голяма несбъдната мечта – да намери истинската си любов. Това е причината местният фермер да потърси своята половина чрез най-новото риалити на Нова телевизия.

Благодарение на „Фермер търси жена“ над 150 двойки по света са се събрали. Предаването е кумувало на няколко сватби и е станало причина за няколко малки фермерчета. Какво ще се случи у нас, ще стане ясно през есента. Това, което е сигурно е, че родните фермери са не по-малко колоритни от колегите си в останалите държави. А водещата Алекс Сърчаджиева искрено се надява да стане кръстница на някое бебе и от българското предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button