Хасково

Посланикът на Турция в България: В Турция няма шап

СрещатаВ Турция няма шап, заяви в Хасково днес посланикът на Турция в България Исмаил Арамаз. Той бе в областния град, за да се срещне с губернатора Ирена Узунова и нейният заместник Николай Нанев.

По повод строящата се в момента противошапна ограда на границата ни с Турция Исмаил Арамаз бе категоричен, че мерките, които се вземат на наша територия са в компетенциите  на българските власти. 

Турските власти обаче са категорични, че шап в страната им няма. Затова са поканили специалисти от Европейския съюз, които да го докажат. Посланикът на Турция в България призова да не се спекулира с темата.

Той определи срещата си с областния управител на Хасково като ползотворна. В Турция управляващите желаят да осъществят отношения с България, които се основават на равнопоставеността. Двете страни не са само съседи, но и прители„, подчерта посланикът на Турция в България.

Губернаторът коментира, че Областна администрация – Хасково работи за развитието и разширяването на връзките между България и Турция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
11.08.2011 18:25 18:25

NIAMAT 6AP/A IMAT KRIVI GLAVI

Анонимен
Анонимен
12.08.2011 0:57 0:57

ТО НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ НЯМА ШАП В ТУРЦИЯ, САМО НА НАШИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЦЪРВУЛИ НЕ ИМ Е ЯСНО, ЩОТО ОЩЕ ЧАКАТ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ И ДАЛАВЕРАТА С ТЯХ

Back to top button