Регион

Пушачи се измъкват през задния вход на заведение

Пушене, илюстрацияМини екшън се е разиграл при проверка на здравната инспекция в заведение в центъра на Симеоновград вчера. В момента, в който проверяващите влезли в помещението, през задната врата се измъкнали нарушители на наредбата за тютюнопушене.

На входа на заведението е имало зелена указателна табела, че в него не се пуши. Вътре обаче миришело на цигари, каза пред Haskovo.info д-р Иван Александров от РЗИ. Освен това на част от масите имало пепелници.

Санкцията за собствениците на кафенето ще бъде между 200 и 500 лева. В другите проверени заведения в центъра на Симеоновград инспекторите не открили нарушения.

В момента се извършват проверки във връзка със спазването на наредбата за здравословното хранене на децата в градините. Където е необходимо, се връчват предписания и се дават указания, допълни д-р Александров. Според него е възможно в някои от по-малките общини в областта да се дават по-малки порции на децата от регламентираните.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
proveren
proveren
05.10.2011 15:52 15:52

ГАДОВЕ,,, ИЗЗЕДНИЦИ….ЗА СВЕЩИ ДА ГИ ДАДАТ ТИЯ ПАРИ ОТ ГЛОБИТЕ…..

Back to top button