Хасково

Минко Ангелов е новият заместник-кмет на Хасково

Минко АнгеловМинко Ангелов е третият заместник- кмет на Хасково, обяви днес градоначалникът Георги Иванов. Ангелов ще се занимава с европейските проекти на общината.

Оказа се, че има нужда от такъв човек, тъй като работата е много , а престоят много нови проекти, които ще изготвяме, мотивира решението си Георги Иванов.

Досега Иванов имаше двама заместници – Нели Станева и Златомир Желев.

Минко Ангелов е роден през 1963 година. Завършил е „Хранително- вкусова промишленост“ и е работил като главен енергетик и директор инженеринг. Има собствен бизнес в сферата на компютрите и информационните технологии. Бил е депутат и съветник в кабинета на министъра на регионалното развитие и благоустройството при управлението на НДСВ.

На последните местни избори Минко Ангелов бе избран за общински съветник от листата на „Коалиция за Хасково“. На неговото място в местния парламент ще влезе Евгени Колев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button