Регион

Откриха и последния удавен при водната стихия през февруари

Наводнение, илюстрацияТялото на последния удавник от водната стихия в началото на февруари в Хасковско – Георги Бойчев е било открито рано тази сутрин, съобщи за Haskovo.info областният управител Ирена Узунова. Това е станало малко преди 8 часа в района на село Малки воден, близо до мястото, където колата на семейство Бойчеви потъна.

Сутринта на 6 февруари Георги и Недялка Бойчеви загинаха, след като колата им падна от моста между селата Малки воден и Бориславци. Те решили да минат от там с джипа си без да предполагат, че залятото от водата съоръжение липсва. То било срутено от буйната стихия преди това. Автомобилът бе открит веднага, а тялото на жената – преди седмица.

Тялото на Георги Бойчев е открито от случаен човек от селото и е разпознато от хората от района, които го познавали. Предстои транспортирането му до моргата в Хасково, където роднините ще направят официалното разпознаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button