Регион

НАП продаде търговски склад в Тополовград

ТополовградТърговски склад в Тополовград беше продаден от Националната агенция за приходите. Имотът беше отнет от предишния му собственик заради задължения към бюджета и невъзможност същите да бъдат погасени по друг начин.

Само от тази продажба, организирана от публичните изпълнители на НАП в Хасково, през миналия месец за бюджета са осигурени 40 100 лева, а общо от началото на годината досега от 21 подобни търга, проведени в областния град, са постъпили над 100 000 лева.

Когато юридическо или физическо лице има задължения към бюджета в големи размери и няма възможност да ги плати доброволно, се налага пристъпване към принудително събиране на вземанията чрез запор на банкова сметка или работна заплата, обезпечаване на недвижим имот, превозно средство или вещи. НАП призовава в случай на затруднения, фирмите и гражданите да търсят публичните изпълнители на агенцията за намиране на най-удобен начин за разплащане към държавата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button