Хасково

Хасковлийка от Испания поведе дарителската акция за децата от Дом майка и дете

Акцията миналата година30 килограма дрехи изпати хасковлийка, живееща в Испания, за децата от Дома за медико – социални грижи на ул. „Видин“ в областния град.

Така тя поведе дарителската акция, която организира за втора поредна година национален форум „Моето дете“.

Всеки, който иска може да се включи в инициативата като подари запазени или нови детски дрешки, памперси, мокри кърпи, одеалца, гумени играчки, обувки, пантофки, терлички или чорапки.

Благодетелите могат да оставят своите дарения в магазина за прежди до книжния пазар в центъра на Хасково. Там ще има и тетрадка, където е желателно дарителите да запишат името си.

Акцията миналата годинаНабирането на коледните подаръци за децата от дома на ул. „Видин“ стартира официално на 1 декември и ще продължи 20 дни.

И тази година кампанията се реализира с подкрепата и участието на фейсбук групата „Хасковски деца“. В дарителската акция ще се включат и танцьорите от ансамбъл „Златна Тракия“.

Haskovo.info припомня, че миналата година по време на акцията бяха събрани  2 200 памперса, много дрешки, играчки и плодове. В инициативата се включи и Божидар Илиев от Нови Искър. Трогнат от благородната кауза мъжът изпрати 2 000 памперса.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
НФМД
НФМД
21.11.2012 11:25 11:25

Даренията ще бъдат приемани не в аптеката, а в магазина за парфюми и прежди“ срещу книжния пазар на центъра до аптека „Петева- Табакова“ от 1 до 20 дек. и ще ги съхраняват в техния офис до деня на дарението! Предварително благодарим на всички подкрепящи инициативата!

Back to top button