Видео

Помогнете на неонатологията – ВИДЕО

Помогнете на неонатологиятаНов апарат за обдишване на недоносени бебета може да помогне за спасяването на живот в хасковската неонатология. За да стане това може да помогне всеки. Отделението е част от кампанията „Избери, за да помогнеш“.

Нов апарат за обдишване на недоносени бебета може да помогне за спасяването на живот в хасковската неонатология. За да стане това може да помогне всеки. Отделението е част от кампанията „Избери, за да помогнеш“.



guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Maika.
Maika.
07.12.2012 19:19 19:19

Eeeii gospojo Va4eva, nemojahme da vi nahranim kolko godini, nai me e qd da se pravite na mnogo grijovna za tezi be*eta, 54 dena be6e moito detence v mikroto, vseki boji den mi iska6e pari, kato ne ti dadem deteto mi ne naddava6e, i kaprizni4e6e ot vsi4koto nagore, molq se na gospod da ti varne tezi moi dni koito me razplakva6e vseeeeki deenn, predi 9 godini stanah maika i vse o6te ne jelaq vtoro dete, ot straha ako se rodi pak sedma4e kak 6te nahranq Va4eva vseki den 4e da mi se vazstanovi detenceto….

selena
selena
08.12.2012 17:29 17:29

az sim rodom ot haskovo no jiveya v evropa iskam da pomogna s mn povece ne s edin lev na koya smetka ili adres ime pisete mi na e-mail severina_1965@hotmail.com

selena
selena
08.12.2012 17:30 17:30

ne na vaceva da se nayade a na otdelenieto

Back to top button