Хасково

Отново конкурс за шеф на здравната каса в Хасково

РЗОК - ХасковоУправителят на Националната здравноосигурителна каса обви конкурс за заемане на длъжността директор на 23 РЗОК, сред които и Хасково. Изискванията са висше образование – степен магистър, и 7- годишен професионален опит, от които минимум 3 години стаж в областта на управлението на здравеопазването, банковото, застрахователното или осигурителното дело.

От кандидатите се очаква а да притежават стратегическа, лидерска и управленска компетентност, способности за работа в екип. Те трябва да представят писмена разработка на тема: „Управление, анализ и контрол на финансовия ресурс на изпълнителите на медицинска помощ-договорни партньори на съответното РЗОК“.

Класиралите се ще бъдат назначени за срок от 4 години.

Както Haskovo.info писа, преди месец Надзорният съвет на НЗОК прекрати обявения тогава конкурс за директор на РЗОК. Причините за стопирането бяха пропуски в обявата за конкурса .

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button