Хасково

Заварчик и клиент пострадаха при взрив, 3 автомобила изгоряха

Взрив и пожарЗаварчик и клиентът му са пострадали при инцидент в Хасково тази сутрин. Около 9 часа на работната площадка зад комплекс „Минерал“ до квартал „Орфей“ по време на заваръчни работи е станал взрив, последван от пожар.

Собственикът на фирмата Георги Запрянов е със счупен крак, счупена ръка и 8% изгаряния по раменете и ръцете. Клиентът му, чийто бус е бил на ремонт, е с 5% изгаряния по краката. Леко са наранени и няколко от работниците във фирмата.

По първоначални данни инцидентът е станал, докато Георги заварявал елементи по буса на клиента си. Тогава станал взрив, който бил чут от съседните блокове, а веднага след това избухнали пламъци. Огънят бързо е обхванал камион и още един автомобил, паркирани до подпалилия се бус.

На мястото пристигнаха няколко екипа огнеборци, които овладяха огъня. При взрива са изпочупени стъклата на халетата в обекта. Все още не е установено как точно се е стигнало до инцидента. На място работят следователи и пожарникари.

 Взрив и пожар  Взрив и пожар
 Взрив и пожар  Взрив и пожар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button