Любопитно

Очаква ни червена Коледа с цени като миналогодишните

Коледната украсаВъпреки горещото време с температури близки до рекордните, хасковски магазини изложиха вече коледните сувенири и украси с празнични мотиви.

Тенденцията е тази година Коледата да е червена, въпреки че търговците ще предлагат и от модерното в последните години лилаво, прогнозира Зара Хаджиева, собственик на магазин за сувенири в Хасково.

Интересните и модерни играчки ще отстъпят тази година пред по-традиционните, смята тя.

Сериозно търсене все още няма. Въпреки това вече е ясно, че сувенирите няма да са много по-скъпи от миналата година. Повечето търговци се стремят да работят с почти същите цифри като през 2012. На места дребните елементи са от 30 ст. до няколко лева. Лампички могат да се намерят на цени от 2 до 140 лв.

Колко ще се наложи да похарчим за елха ще стане ясно до две седмици, когато пълният асортимент от украса за празника ще бъде подреден по рафтовете в магазините в града.

Коледната украса Коледната украса
Коледната украса Коледната украса
Коледната украса Коледната украса

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button