Регион

Старият и новият директор ще управляват заедно помощното училище в Харманли

Помощното училище в ХарманлиСтарият и новият директор ще управляват заедно Помощно училище „Петко Славейков“ в Харманли. След повече от седмица гражданско неподчинение и недопускане на новоизбрания чрез конкурс директор на школото в сградата, днес Митко Димитров е бил официално представен на колектива, съобщи за Haskovo.info началникът на Регионалния образователен инспекторат Мариела Златева.

„Обстановката е била спокойна. Колегите са се съобразили с връчените им вчера от полицаите предупреждения да не възпрепятстват повече работата на новия директор.“, допълни Златева.

Така най-накрая днес Митко Димитров успя да се добере до директорския стол в помощното училище. Досегашният ръководител Георги Бакалов, който не успя да спечели конкурса с една точка, остава в школото като помощник – директор.

Haskovo.info припомня, че сагата в ПУ „Петко Славейков“ в Харманли започна преди малко повече от седмица, когато стана ясно, че новият директор на училището е Митко Димитров. Работещите над 50 души в школото окичиха оградата на училището с плакати в защита на досегашния директор, а в двора не можеше да влезе никой без позволение.

Учителите изразиха мнение, че Димитров нямало да се справи с работата и щял да съсипе постигнатото до тук. Напрежението ескалира и заради слухове, че след смяната на ръководството, школото ще бъде съсипано. Сградата му била апетитна, тъй като се намирала на метри от новостроящата се магистрала. В същото време Митко Димитров заяви, че възнамерява да съди колектива на училището за обида.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ллл
ллл
14.12.2013 20:08 20:08

Златева!!!Ще те заплюват хората!!!

wwwwweeeee
wwwwweeeee
16.12.2013 10:32 10:32

Не разбирам, защо ще заплюват Златева? Това, че старият директор Бакалов има „големи“ мераци за директорския стол и манипулира учителите до умопомрачение си е от ясно по-ясно. Време е да ходи на борсата и да се къпи в самота!

Back to top button