Спорт

„Екзекуторите“ стягат инвазия за вечното дерби

Фен клубОт хасковския фен клуб на футболния ЦСКА „Екзекутори“ стягат инвазия за вечното дерби с „Левски“ на 8 март в София.

Потеглянето е от пл. „Спартак“ в Хасково от 10.30 часа в деня на мача. Пътните за членове на фен клуба са по 15 лв., а за всички останали по 20 лв., като записванията стават и на тел. 0899 164 616.

„Екзекуторите“ с председател Ивайло Недев – Ханко честитят на всички българи Националния празник – 3 март и им пожелават здраве и благоденствие. Хасковските цесекари поздравяват всички симпатизанти на клуба с деня на Освобождението и благодарят за подкрепата на Тенчо Итков, Иван Точев, Михаил Димитров, Тодор – Цветелината, Светослав Чакъров и др.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovski cesekari!!!!!!!!!!!
haskovski cesekari!!!!!!!!!!!
03.03.2014 15:37 15:37

samo cska i haskovo-napred!!!!!!!!

Val10
Val10
03.03.2014 17:34 17:34

Честит празник на всички Българи.

Като цяло винаги съм подкрепял хора, които поемат някаква инициатива, защото не на всеки му стиска или има кауза за която да работи. В тази връзка само адмирации за Ханко който отделя време за да изгради нещо което да обедини феновете на ЦСКА от Хасково и областта. Но някои хора е крайно време да разберат че щом си фен на ЦСКА значи подкрепят, този клуб а не дадени „личности“. И в тази връзка пак ще кажа, създаването на излишни интриги заради, това кой бил за „въпросния Г-н“ или някоя друга фракция само пречи, на нас обикновения фен който иска да иде спокойно на мач, и да подкрепя отбора 90 мин. и да се прибере с усмивка на лице. Пожелавам успех на Ханко.

Ботев Пловдив
Ботев Пловдив
04.03.2014 11:13 11:13

Пак сте малко и турците да викнете пак не можете да си напълните сектор ‘Г’-ей

Back to top button