Регион

Пребиха охранителите на бившето летище в Узунджово

Полиция, архивДвама охранители в бившето военно поделение в Узунджово са били пребити снощи, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Сигналът е получен малко преди 22 часа от охранителите – на 54 и 57 години. Час по-рано те били нападнати от десетина лица, пътуващи с бял микробус. Нападателите им нанесли побой с дървени колове и метални лостове и им отнели газов пистолет и мобилен телефон. Предполага се, че групата е влязла на територията на бившето военно поделение, за да краде.

В Хасково крадци са оставили лек автомобил без гуми снощи. Колата е била паркирана на ул. „Липа“, от където са демонтирани и четирите гуми с джантите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.03.2014 19:12 19:12

Узунджово се пази от жандармерия и полиция и сега мангалите се ориентираха на другаде. Атака по фланговете и скоро и в областния град може да се появят. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ ПРЕКЪРШИ ВРАТОВЕТЕ ?

Анонимен
Анонимен
05.03.2014 19:15 19:15

Разрешете отстрела на вредния дивеч МАНГАЛ когато се опита да краде.

gost
gost
06.03.2014 2:06 2:06

Само Цанков ще ги оправи крадците!

Back to top button