Регион

Зов за помощ!

Зов за помощ36-годишният Димитър Петров Димитров от Димитровград се нуждае от помощ- Преди четири години му е била поставена диагноза Compressio medullae spinalis reg.Th8-9 – тумор на гръбначния мозък със съпътстващи заболявания – дискова херния и сирингомиелия.

Няколко месеца по-късно му била направена операция в Университетска болница „Св. Иван Рилски“. „Операцията не е беше съвсем успешна, защото част от тумора не е бил отстранен. И с течение на времето продължи да живее, да се храни и нараства.“, разказва в писмо сестрата на болния мъж Таня Димитрова.

Сега, три години по-късно, по съвет на лекарите и поради липса на адекватна апаратура в България, се налага нова спешна операция, този път в турската болница „Аджъбадем“. За жалост, сумата, която е необходима е почти 40 000 лв. Сума, непосилна за мен и семейството ми. Ако операцията не бъде направена, изходът е парализа, казва сестрата на Димитър.

„Преди два месеца на брат ми му беше направен последният ядрено-магнитен резонанс и последният контролен преглед. От два месеца насам всеки ден се лутаме между надеждата и отчаянието, защото просто не успяваме да се справим с цялата сума. Затова Ви моля за помощ…“, пише в писмото си Таня Димитрова.

„Моля, помогнете на брат ми да се излекува и да изживее живота си пълноценно! Да се радва на детето си, на което много рано му се наложи да порасне. Да се грижи за семейството си. Помогнете на милата ми майчица – в една и съща година тя загуби съпруга си и синът й се разболя. И вече четири години сълзите й не пресъхват…“, казва още димитровградчанката.

Тя се обръща за помощ и към община Димитровград с молба са съдействие при организирането на благотворителна кампания за набиране на средства и публичното обявяване на банкова сметка за дарения в подкрепа на Димитър Петров Димитров.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи на банковата сметка на Димитър Димитров в Банка Пиреус – BG45PIRB80604604796359.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
zihalo
zihalo
04.04.2014 19:03 19:03

Дайте ако може и с СМС повече хора биха помогнали!

Back to top button