Спорт

Минко Ангелов: Целта е „А“ група, ще намерим 1.4 млн. лева

Футбол

Минко Ангелов

Пред треньорския щаб и футболистите е поставена цел за влизане в „А“ група на всяка цена, съобщи за Haskovo.info президентът на футболния „Хасково 2009“ Минко Ангелов.

По неговите думи за издръжката на тима във футболния елит ще са необходими около 1.4 млн. лв. Ангелов допълни, че е оптимист в осигуряването на този бюджет, защото много хасковски фирми били готови да помагат, а се търсел и основен спонсор. От клуба ще разчитат и на помощ от общината.

„Хасково“ е футболен град и преди сме участвали в „А“ група, а така ще стимулираме детско-юношеската школа“, каза още Ангелов. Той заяви, че държавата трябва да помага на футбола в цялата стране и даде за пример Стара Загора, където за „Берое“ се осигурявали милиони от ТЕЦ-а, а за „Хасково“ не се давали и 2 лв.

Междувременно футболистите набор 2005 на „Хасково“ изиграха две контроли. Децата паднаха от „Здравец“ в Пловдив с 3:5 и победиха „Смолян“ с 8:4.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
07.04.2014 22:02 22:02

pari shte se namerjat sas sigurnost!!!!!samo otbora trjabva da zavarshi pone na 2 mjasto-neshto napalno postigimo!!!!!uspeh i samo haskovooooooooo!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
08.04.2014 11:18 11:18

Държавата не е длъжна да помага на професионалния футбол!Футболният клуб е търговско дружество и трябва собствениците му да го издържат,а не държавата или общината…Има далеч по-важни и неотложни дейности с които да се занимават държавните институции.

Back to top button