Хасково

ДПС Хасково иска Пеевски и още 5 за евродепутати

Мехмед АтаманШест номинации за кандидати за евродепутати е изпратила хасковската структура на ДПС до централата в София. Сред тях е и Делян Пеевски. Останалите имена са на Неджми Али, Метин Казак, Емине Гюлестан, Орхан Кючук и Айхан Етем. Предложени са и Мехмед Атаман и Танер Емин, но те са се отказали.

Критериите, по които избирахме хората са да познават европейските институции и да владеят един от официалните езици на Европа, коментира пред Haskovo.info областният председател и депутат Мехмед Атаман.

Не виждам защо е проблем предложението за Делян Пеевски. Той винаги е бил лоялен към партията и не е направил нищо лошо, заяви Атаман на въпроса дали не се притесняват от избора си. Пеевски не е нарушил закона и не е извършил престъпление за разлика от някои бивши министри например, така че лошото отношение към него се дължи единствено на някои партии, на които така им е лесно да правят политика, допълни Мехмед Атаман.

Окончателната листа за евроизборите на ДПС трябва да бъде подредена от централата на партията в София до няколко дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
aswq
aswq
09.04.2014 14:10 14:10

ТОВА Е ПОЛИТИКА. ПРАВЯТ ГО ЗА ДА ИМА ПО-МАЛКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ. ПРИ НИСКА ПЕЧЕЛЯТ ДПС И БАРЕКОВ. ПРИ ВИСОКА АКТИВНОСТ ДПС СЕ ЗАГУБВА

Гост
Гост
09.04.2014 16:02 16:02

Този избор е голяма обида за Хасково. Искат да ни включат в групата на духовно ограничените хора. Да покажат отново слабостта на БСП и несъобразяването на ДПС с непримиримото отношение на гражданското общество към Делян Пеевски, за когото и ЕК отбелязва в доклада си. Може и Бисеров да предложат. Нали още не е осъден. Правят си каквото пожелаят, но не случайно. Опитват отново почвата и докъде е прага на търпението на хората. Такива подигравки и преигравки отвращават, но могат да излязат през носа на замислящите ги. Бумеранг.

"принципното БСП"
"принципното БСП"
09.04.2014 21:46 21:46

Еми тогава,БСП за да се докажат,че са принципни(ха-хааа,майтап,бе,Уили),да вземат да развалят коалицията с ДПС и да се ходи на предсрочни избори.

Back to top button