Хасково

Спипаха 60 грама марихуана в „Бадема“

Полиция, архив60 грама канабис конфискуваха хасковските полицаи, съобщават от пресслужбата на полицията.

В съботния ден те са извършили проверка на 7 лица в кв. „Бадема“. В близост до тях полицаите намерили топче с неправилна форма, обвито с хартиено тиксо и полиетиленов плик със зелена листна маса. Тестване с полеви наркотест установило, че се касае за марихуана. Образувано е досъдебно производство.

Пет жени и 17-годишен младеж от Харманли са задържани за кражба. Жените на възраст от 43 до 56 г. и момчето са хванати от полицаите с 4 походни легла, 15 чувала пълни с отпадъчно желязо, 4 мотики и 3 колички, с които ги превозвали. В хода на проверката се е установило, че желязото е изкопано и откраднато от РПЦ-Харманли в близост до басейна зад административната сграда и от изоставените складови помещения. Леглата пък са откраднати от складовите помещения на Центъра след разбиване на решетка на прозорец. Харманлийците са задържани до 24 часа.

2 кражби са регистрирани през денонощието. Първата е от стпопанска постройка в Меричлери на улица „Липа“, откъдето са откраднати прозоречна алуминиева дограма, 10 метални тръби, 35 метра оградна мрежа и селскостопански инструменти. Втората кражба е от баничарница на улица „Св. св. Кирил и Методий“ в Хасково, където е проникнато след изкъртване на вратата и са откраднати 150 лв.

На 12-и в 0.50 часа в РУП-Димитровград е получено съобщение, че гори врата на жилище на улица „Кооперативна“ в града. Пристигналата на място оперативна група е установила, че жилището е на 36-годишен мъж от Нова Загора. От пламъците е обгоряла част от боята на външната страна на вратата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button