Хасково

Нитова черпи с бонбони „Народно събрание“ за РД

Смиляна НитоваДепутатът от Коалиция за България Смиляна Нитова почерпи журналистите за рождения си ден с бонбони „Народно събрание на Република България“. С кутия от лимитираната серия можело да се сдобиеш само от Парламента, а цената й е около 10 лева.

Бонбоните са произведени в българска фабрика. На част от тях дори е изобразено Народното събрание.

Нитова е родена на 12 април. Празнувала в тесен семеен кръг в събота, а за здраве осигурила безплатен обяд на децата от дом „Асен Златаров“ в Хасково. Срещнала се с тях и разговаряли основно за космонавтиката, тъй като на 10 април се навършиха 35 години от полета на първия български космонавт в космоса Георги Иванов.

На срещата с медиите депутатката говори за замърсяването на въздуха в Димитровград, заради което ТЕЦ-3 е глобен с 64 312 лева през миналата година. При последните замервания преди 2 седмици нивото на серен диоксид е доста под алармения праг, уточни Нитова.

Народната представителка съобщи още, че „Каолин“ искат кариерата за варовик „Великан“ край Меричлери да бъде разширена с нови 661 декара. На този етап обаче РИОСВ – Хасково не е дала положителна оценка на доклада по опазване на околната среда и водите и предстои обществено обсъждане по темата.

Смиляна Нитова Смиляна Нитова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button