Хасково

Стойчо Младенов агитира за „червените“ акции в Хасково, Иво Димов ще купува

СрещаТреньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се срещна днес с фенове в Хасково.

За визитата на Екзекутора на „Ливърпул“ дойдоха и привърженици от Димитровград, Свиленград, Минерални бани и Казанлък. Младенов бе заедно с замизпълнителния директор на ЦСКА Иво Котев.

СрещаСрещата бе закрита за журналисти, но Младенов призна, че е в Хасково за да разясни случващото се в „червения“ клуб и да привлече повече акционери. Той разкри, че депутати от всички парламентарно представени партии са си закупили акции на ЦСКА с изключение на тези от ГЕРБ.

Гостуването на Младенов уважи и кметът на Димитровград Иво Димов. Градоначалникът сподели, че в близките седмици ще посети лично стадион „Българска армия“, откъдето ще си купи акции на любимия клуб. Така той ще стане и първия кмет акционер в ЦСКА. Кметът съобщи, че ще предложи Стойчо Младенов за почетен гражданин на Димитровград.

Отделно Димов и Младенов се разбраха за контрола между сборен отбор на Хасково и Димитровград с „армейците“, която ще се играе през есента.

Среща  Среща 
 Среща  Среща

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
supa topcheta
supa topcheta
14.04.2014 21:30 21:30

e*alnici chorbarski…

mnogo haskovski fenove na cska
mnogo haskovski fenove na cska
15.04.2014 13:05 13:05

samo cska i haskovo!!!!!

Back to top button