Хасково

Хасковски учители черпят италиански опит в осигуряване на здравословна работна среда

ПГМЕТУчители от ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ в Хасково се завърнаха от град Л’Акуила в Италия. Там те участваха в работна среща по проблемите на опазване на здравето и сигурността на работното място.

По време на форума педагози от 5 страни се запознаха с подготовката и приемането на законите в сферата на безопасността на труда в Италия, както и с предприетите мерки за сигурност, които се налагат след голямото земетресение в Л’Акуила през 2009 г.

Домакин на следващата партньорска среща по грижите за гарантиране на здравословна работна среда ще бъде Хасково. Учителите в ПГМЕТ „Стойчо и Кица Марчеви“ ще посрещнат своите колеги в началото на май.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
мария
мария
15.04.2014 12:39 12:39

Златке, що се излагаш да пишеш глупости,тая учителка Славея Димитрова е пенсионерка от 6 години и освен за пари и за келепир за друго не мисли.А групата на Механото е съставена само от нагаждачии слагачи.

Петя
Петя
15.04.2014 16:02 16:02

Къде видя Славея Димитрова с тия каски? Явно и имаш зъб. Нещо не ти е угодила явно. Но тя е достоен и принципен човек, така че на хора с толкова омраза в душата, не може да им се хареса. А иначе, на малкия й пръст не можеш да стъпиш, даже и 6 години преди пенсия. Продължавай да си мразиш. Дано това ти дава сили да живееш по-добре.

Анонимен
Анонимен
15.04.2014 16:46 16:46

познаваме я тази учителка и наистина е изкуфяла бабичка от махалата до улица атон живее заедно с сестра си.

me40
me40
15.04.2014 17:14 17:14

Mechoka zashto obira lavri na gyrba na chujdiq trud? Slavov, zashto ne nakarash drujkite ti da rabotqt po proekti ami tyrsish Dimitrova?

Аз
Аз
15.04.2014 19:24 19:24

Явно обаче не я познавате тази учителка, а и това никога няма да ви е възможно. Ако я познавахте, а не просто сте я виждали, нямаше да пишете толкова неграмотно, щяхте да говорите свързано и разумно. Явно сте приятелка на Марийка.

Мина
Мина
15.04.2014 20:22 20:22

Имам претенциите да говоря свързано и разумно, следователно познавам въпросната другарка. Да му мислят тези, които не я познават! Неграмотници!

Анонимен
Анонимен
15.04.2014 22:45 22:45

Познаваш въпросната госпожа, следователно пишеш грамотно, изразяваш се смислено и разумно, а не обратното. Пак не си разбрала. Пфу да му се не види…сложни работи. Не е за претенциозни хора.

гост
гост
16.04.2014 10:06 10:06

ако снимката е от въпросното пътуване до Италия Славея Димитрова е жената с дългата руса коса зад клекналия отпред учител.
Вярно е и че живее до улица Атон в стария блок на улица „Калоян“ със сестра си, но не е вярно че е изкуфяла бабичка, нито че се е пенсионирала преди 6 години. Тя е на 62 години и е много интелигентна и възпитана жена.Беше и прекрасен учител. Та не обиждайте хората без причина. Може би и пенсинораните учители могат да участвуват в работата по проекти.Трябва да има приемственост на поколенията, защото пък като четем по какви теми работят някои млади хора срам те хваща. Но има и такива прекрасни български деца , с които се гордеем че сме българи. Така че стига сте деляли хората. Затова няма да се оправим все се делим за какво ли не , измисляме си прегради , горим съществуващите и толкова се мразим взаимно, че накрая нищо не можем да съграсдим. Само рушим и се радваме на това .Защо и докога ?

Анонимен
Анонимен
16.04.2014 14:00 14:00

Защото някои не могат сън да спят, ако не са озплюли преди това, ако не са раздали правосъдие и ако не са показали колко много важно е тяхното никому ненужно мнение по всеки въпрос.
Защото си мислят, че мнението им е важно и хората, които четат електронни медии се влияят от тези коментари.
Жалки наивници и хейтъри. Злобата и завистта няма да ви простят.

Back to top button