Регион

Задигнаха 5 кредитни карти от турски джип

Полиция, архивКражба от джип Рейндж Ровър е станала в Свиленград, съобщават от пресслужбата на полицията.

Колата с турска регистрация, собственост на 57-годишен турски гражданин е била оставена пред механа в града. След счупване на стъкло на дясна врата е открадната чанта с 5 кредитни карти. Образувани са досъдебни производства.

За кражба от лек автомобил Мерцедес съобщават от РУП-Димитровград. Колата била паркирана в гаража на собственика си на улица „Ромен Ролан“, където неизвстен извършител е проникнал след като разбил гаражната врата и счупил дясното стъкло на автомобила. Извършена е кражба на чанта с лични документи.

В хасковското полицейско управление е получен сигнал за кражба от таванско помещение на булеверд „Раковски“ в областния град. В тавана е проникнато след разбиване на дървената му врата, откъдето са задигнати 3 ел. дрелки и 2 гайковера. Ивайловградските полицаи също са образували досъдебно производства за кражба от каравана. Тя е била разположена в землището на местността „Колибаря“. След разбиването й са откраднати телевизор и моторна резачка.

Двама свиленградчани са задържани за кражба. Вчера в 17.30 часа е получен сигнал по СОД в цех за метални изделия в Свиленград. Изпратените полицейски патрули са установили в близост до обекта двамата мъже на 27 и 33 г., които са откраднали 15-килограмова алуминиева стойка за чадър. Познатите на органите на реда са задържани до 24 часа по образуваното бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button