Хасково

„Лебедова прегръдка“ спечели фотоконкурса на екоинспекцията

Фотоизложба„Лебедова прегръдка“ на Айгюн Салим от Кърджали спечели регионалния ученически фотоконкурс на РИОСВ-Хасково „Красотата на природата“.

Втора е Мария-Йоанна Райчева от ПМГ „Иван Вазов“-Димитровград със снимката „Едно от седемте Рилски езера“, а на трета позиция е Наджие Аптула от Кърджали със „Залез“.

Поощрителни награди заслужиха: Валентин Панкин, ПМГ „Иван Вазов“, „Водна жаба“, Диляна Димитрова, ОУ „Климент Охридски“-Хасково, „Зима“ и Беркай Изет, от кърджалийското с. Конево, „Есен“.

ФотоизложбаПърва в раздела „Презентация и видеоклип“ е Валентина Ананиева, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“-Кърджали, „Красотата на природата през моите очи“. На второ и трето място са съответно: Наталия Господинова, ПМГ „Иван Вазов“, „Красотата на България“ и съученикът й Златомир Колев със „Сините камъни“.

Поощрителната награда отиде при Невена Василева, ПМГ „Иван Вазов“ с „Цветята“.

От РИОСВ осигуриха за призьорите: уеб камери, слушалки, бинокли, тениски, книги и значки.

Почетна грамота и награда за редовно участие и принос в конкурса се присъди на Обединени ученически общежития-Хасково.

В конкурса взеха участие общо 156 ученици с 269 творби, от които 240 фотографии и 29 презентации и видеоклипове. Най-активно е участието в конкурса на учениците от ПМГ „Иван Вазов“-Димитровград.

Фотоизложбата е подредена в зала „Слънце“ на общежитията и ще остане там до 25 април. Тя се организира за четвърта поредна година от РИОСВ по повод Международния ден на Земята – 22 април.

 Фотоизложба  Фотоизложба
 Фотоизложба  Фотоизложба
 Фотоизложба  Фотоизложба
 Фотоизложба  Фотоизложба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читател
читател
16.04.2014 22:57 22:57

Казано е, лошият човек, ако не те изгори, ще те очерни. Винаги ще се намери някоя дребна, злобна и нещастна душица, която ще оскверни един достоен човек, една добра новина, едно прекрасно събитие, невероятните успехи на тези талантливи деца и фактът, че ОУО през последните години от пущинак се превърна в райско кътче. Хайде престанете с лъжите и клеветите си, станахте банални едни и същи клети душици, за злобата ви тук под тази новина нито му е времето, нито мястото да ви четем простотиите. Бъдете благословени, страстна седмица сме и място за клевети и лъжи няма. Спрете се.

читател
читател
17.04.2014 21:53 21:53

Коментари, които съдържат обида и накърняват достойнството на хората, както и такива които разразяват омраза на каквато и да е основа се изтриват във всяка уважаваща себе си медия, сайт, форум, е-издание и т.н. Но сензацията е над всичко, евтината сензация. Благодарение на сегашното ръководство, това общежитие се превърна в райско кътче, децата развиват талантите си чрез различни самодейни състави, печелят награди, с тях се работи ефективно и резултатите са на лице, но за озлобените неблагодарни клеветници граница няма, срамота. Извиняваме се на децата, за които пише в материала и за успехите им, но какво да се прави винаги под малкото добри новини, ще се намери някой неудачник дето да му четем простотиите. А за Хасково инфо… Жалко!

gost
gost
18.04.2014 19:18 19:18

haha veche ot sram Angelova pochna da se moli na haskovo info da iztarkat komentarite ,em mnogo qsno tva e sramota ,za nikakiv k*r ne stavash ,samo det nakarvash tam decata na sila da uchastvat.Jal me e za vaspitatelkite ,kak te tarpqt ama skoro veche nqma da ima koi da te tarpi ! Mariela Zlateva ne vijda li kakvo stava tam vav OUO ?????. Molq vi se G-jo Mariela Zlateva da idite vav OUO da vidite za kakvo stava vapros!! °_° ….. Angelova smatkata za kakva sa misli nz i Kolev i toi e edin zamaen ,zalko za tezi deca koito sa tam vav tazi ludnica i mizeriq !!! …. JALKO ZA Te*e Naska Angelova , a ne za HASKOVO INFO ….. _1_

Gost van ot mrejata
Gost van ot mrejata
23.04.2014 22:51 22:51

Гост, докато пишеш глупости, ще те контрирам, да знаеш. Защото на такива долни и тъпи същества като тебе човек не може да му обясни че с лъжи до никъде няма да стигнеш. Всички които познават ОУО и работещите в него знаят за какво става въпрос. А на тези, които не познават ОУО, но имат и капка интелигентност им става веднага ясно че един завистник е решил да плюе по адрес на тези, които правят хубави и положителни неща в сферата на образователната сиситема. За разлика от вас май. Ама това е хубаво-колкото повече глупави хора като вас извън системата на образованието, толкова повече учениците имат шанс да научат нещо позитивно.
Просто се чудя как може човек да падне толкова долно и ниско в омразата си, че да не вижда колко жалки и смешни изглеждат коментарите му… Но простака си е простак, и за вас май шанс това да се промени НЯМА!!!!!

Back to top button