Спорт

„Хасково“ се стяга за здрав мач с „Добруджа“

ФутболФутболният „Хасково 2009“ се готви за здрав мач срещу „Добруджа“ в четвъртък от 17 часа на Ямача.

„Червено-белите“ са втори във временното класиране на 2 точки пред гостите си.

По думите на треньора Димчо Ненов „Добруджа“ разполага с много силни футболисти и практикува силов стил на игра. Освен това клубът от Добрич имал и много по-голям бюджет от този на „Хасково“, тамошната община им отпускала 600 000 лв. годишно. Ненов обаче подчерта, че на терена играят футболистите, а не парите и успокои феновете, че неговите състезатели са амбицирани за победа. С нея наставникът се надява тима да се реваншира за последната загуба в Разлог с 0:3.

В срещата няма да участват Емил Ангелов и Димитър Алексиев. Треньорът каза, че се надява това да не се отрази.

Спортният директор Николай Топузаков призова феновете да дойдат на стадиона, защото това е пряк сблъсък за второто място което дава право на директна промоция в „А“ група. Топузаков сподели, че безрезервно вярва на футболистите.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
....
....
15.04.2014 18:40 18:40

a za6to dimitar aleksiev nqma da igrae

mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
15.04.2014 21:43 21:43

neka vsi4ki istinski fenove na haskovo da podkrepim otbora v tozi vagen ma4!!!!!uspeh na otbora i vsi4ki na stadiona!!!!!samo haskovooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button