Регион

Закопчаха крадец на 1060 лв. от кафе автомати

Полиция, архив32-годишен жител на село Горски извор е задържан за кражби от кафе автомати, съобщават от пресслужбата на полицията.

Задържането му е станало след кражба на 1000 лева от кафе машина на улица „Ромен Ролан“ в Димитровград, след изкъртване на пластмасовата й преграда. След арестуването му, криминалистите са установили, че мъжът е извършил подобна кражба на стойност 60 лева и от кафе автомат на улица „Москва“ в края на месец март.

Кражба на 80 литра дизелово гориво е регистрирана в димитровградското управление. Чрез развиване капачка на резервоар е проникнато в багер, собственост на ООД и паркиран на булевард „3-ти март“ в Димитровград.

2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в полицейските управления в Димитровград и Свиленград. В ареста на димитровградското РУП е задържан 29-годишен мъж от града с 1.33 промила, а в свиленградския арест е 50-годишен жител на смолянското село Стоманево с 1.50 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button