Хасково

Пешеходка бере душа, сгази я Голф

Полиция, архивКатастрофа е станала вчера на хасковското кръстовище на бул. „България“ и ул. „Преслав“, съобщават от пресслужбата на полицията.

В 11.15 часа лек автомобил Фолксваген Голф, шофиран от 62-годишен мъж от града при ляв завой е ударил на пешеходна пътека 57-годишна хасковлийка.

От удара, жената е с фрактура на дясна ключица и 2 ребра. Настанена е в МБАЛ „Хасково“ с опасност за живота.

Бързо производство е стартирало в РУП-Хасково срещу пиян водач. В ареста до 24 часа е задържан 23-годишен жител на село Конуш, който е заловен от автопатрула да шофира с 2,20 промила алкохол в кръвта.

520 къса безакцизни цигари конфискуваха свиленградските полицаи. Вчера те са проверили хранителен магазин на улица „Цар Симеон Велики“ в Свиленград. В чанта, поставена под щанда са открити цигарите без бандерол от различни марки, оставени за продажба. Съставен е акт по ЗАДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1111
1111
17.04.2014 12:23 12:23

това е много гадно кръстовище, никой не спира на пешеходната пътека, а нарочно засилват…

Back to top button