Хасково

ГЕРБ и БСП с по 151 членове на ръководства в СИК

КонсултацииГЕРБ и „Коалиция за България“ ще имат по 151 членове на ръководни места (председатели, зампредседатели и секретари) в Секционните избирателни комисии (СИК) в община Хасково.

Днес в кметството се проведе втората консултация след като вчера партиите не се споразумяха за представителството си в секциите.

ДПС ще имат 92-ма представители на ръководни места в СИК-овете, а „Атака“ са с 59.

Haskovo.info припомня, че секциите в община Хасково са общо 151, като най-вероятно ще има и една в ареста и една мобилна. 95 от тях са 9-членни, а 56 са съставени от 7 членове.

Другата седмица в четвъртък предстои трета консултация, на която партиите трябва да уточнят бройката на членовете си в комисиите.

Консултации  Консултации 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
zarijen
zarijen
17.04.2014 18:56 18:56

МЮМЮН КИЧЕТО КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ДЕБЕЛЯН БЕЕВСКИ ЛИ Е ?

Анонимен
Анонимен
17.04.2014 21:32 21:32

Много си тъп леле мале……

Наблюдател
Наблюдател
13.05.2014 16:05 16:05

Причина за песимизма на хората е липсата на резултати от успешна борба с корупцията. В предизборната кампания на управляващата тройна коалиция доминират популизма и интригантството. ГЕРБ понесоха щети от манипулацията с бюлетините в Костинброд и последвалия преврат по ТВ7. Виновниците за това бяха възнаградени от поръчителите си по подобаващ начин. За насяваната омраза и действия мотивирани от желание за мъст, за първи път получиха отпора на гражданите. „Каквото посееш, това ще пожънеш“ е казал народът. Затова обединението срещу опозицията е подплатено от огромния страх на всички пре*ивавали във властта, че обслужването на личните им интереси ще излезе от задкулисието и за това престъпление към народа те ще бъдат преследвани и наказани от закона. Която партия си позволи да пренебрегне въпроса с ширещата се в България корупция и безнаказаност, особено на политици – кариеристи, лобисти, бизнесмени с неясни доходи…знаещите и можещите морални хора ще я изтрият от съзнанието си. Търгаши като Бареков получиха заслуженото си още преди изборите, защото популизма, алчността и наглостта издадоха апетитите им. Мислете, преди да решите за кого да гласувате, граждани. Не вярвайте на тези, дето сътвориха разрухата и корупцията за 25 години преход и искат да стоварят вината за тях върху други. На светлинни години разстояние е разликата между грехове и грешки. Да помислим за децата си и бъдещето на България в Европа. Успех!

Back to top button