Спорт

„Хасково“ с единия крак в „А“ група след бой над „Добруджа“

МачФутболистите на „Хасково 2009“ са с единия крак в „А“ група след като днес победиха като домакин „Добруджа“ (Добрич) с 1:0.

МачТака разликата с прекия конкурент вече е 5 точки 5 кръга преди края на първенството в „Б“ група. „Хасково“ е твърдо на втората позиция с актив от 40 точки и до края ще трябва да направи голяма издънка за да изтърве промоцията в елита.

В герои за хасковлии се превърнаха капитанът Недялко Хубенов, който вкара победния гол две минути след почивката и вратарят Емил Данчев. Стражът спаси дузпа в 42-ата минута и няколко опасни положения през втората част. Шут на възстановения от контузия Димитър Алексиев пък срещна гредата.

В следващия кръг на 26 април „червено-белите“ гостуват на „Ботев“ (Гълъбово).

 Мач Мач 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
mnogo haskovski fenove!!!!!!!!
17.04.2014 20:55 20:55

bravo haskovo,prodagavaite v sashtijat duh!!!!!!samohaskovoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Хасково в "Б" РФГ
Хасково в "Б" РФГ
17.04.2014 22:57 22:57

Благодарим Ви, Хасково.инфо. За целия днешен ден. Благодарим Ви за отразяването на всички днешни новини. Едно голямо благодаря на Деян Динев за снимките и информацията към тях. Кратко, точно и ясно. Огромно благодаря на момчетата от ФК Хасково, които днес бяха перфектни и ни доближиха само на 3 победи от една голяма наша тъй дълго чакана мечта. Дано в оставащите 5 кръга да извървим заедно тези 3 крачки и сбъднем мечтата си. Весели празници на всички Хасковлии.

mnogo istinski haskovski fenov
mnogo istinski haskovski fenov
21.04.2014 21:11 21:11

samo haskovoooooo,napred kam a-grupa haskovlii!!!!!!!!!!!!!!!!podkrepjaite otbora haskovlii!!!!!!!!!!!!otbora ima nugda ot vsi4ki nas-istinskite haskovski fenove?!!!!!!!!!!!!!!samo haskovoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
23.04.2014 6:09 6:09

Канев е отбор чудесен,
за него пеем тази песен,
и има писан стар закон –
„Хасково“ е шампион!

Уреждаме си стара сметка,
ще бийм чорбата с петилетка
и ако „Канев“ се ядоса-
ще победим чорбата с осем.

На идване със автобуса,
на връщане ще сте с каруца!
Внимавайте добре, чорбари!
Градушка пак да не удари…

Минаха много години. Сега живея далеч от Хасково, но все още помня тази песен на агитката! Успех, момчета! А аз ще се върна за първия мач в А група.

haskovlija
haskovlija
23.04.2014 9:37 9:37

to ne samo 4orbata,ami i guvjadata ot leski sofija shte gi tupame na stadion ,,kanev,,,samo da vlezem v a-grupa?!!!!! imame golemi shansove,taka,4e uspeh na mom4etata v ostavashtite sreshti i napred kam a-grupa haskovoooooo!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button