Регион

Кървава смърт в бежанския лагер, разследват склоняване към самоубийство

Убийство

Мохамад Каземи

Окървавеното тяло на 63-годишния афганистански бежанец Мохамад Каземи бе открито малко преди 11 часа днес в лагера в Харманли.

Мъжът е бил намерен с разпорен корем, гърло и порезни рани по ръцете от двама 20-годишни бежанци, разказа за Haskovo.info началникът на отдел „Производство и настаняване“ в лагера Добринка Тодорова. Тя е била дежурна по лагер днес и след като разбрала за случая веднага информирала директора Марко Петров.

УбийствоПетров обясни, че Каземи е бил настанен в лагера заедно с болната си съпруга и техния племенник на 3 април. Той страдал от тежка форма на диабет и малко преди инцидента бил на лечение в старозагорска болница.

Директорът разкри, че вратата на стаята, където бил намерен трупът била заключена. Ножът, с който той бил наранен пък е намерен под прозореца на стаята.

Директорът на ОДМВР-Хасково комисар Ангел Цанков бе в Харманли и заяви пред Haskovo.info, че след извършения оглед и по първоначални данни полицията работи по версията за самоубийство или за склоняване към самоубийство. Като мотив от полицията посочиха здравословни и лични причини. Цанков допълни, че повече информация ще бъде съобщена след приключването на съдебно-медицинската експертиза.

 Убийство  Убийство
 

Убийство

Марко Петров
 

Убийство

Добринка Тодорова
 

Убийство

Комисар Ангел Цанков
 Убийство
 Убийство  Убийство

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
някой си
някой си
19.04.2014 18:18 18:18

а добринка с дрегер провериха ли я

Back to top button