Хасково

Хасковската автогара се пренасели, пускат извънредни автобуси

АвтогараХасковската автогара се пренасели от пътници и изпращачи в последния почивен ден от Великден.

От информацията на автогарата съобщиха, че билетите за автобусите са изкупени, особено за далечните дестинации. В 13.30 часа за София и Варна от Хасково освен редовните рейсове тръгнаха и по още един автобус. Напливът е толкова голям, че от билетните центрове на автобусните фирми връщат пътници.

АвтогараАвтобусите по международните линии също са фул. От „Арда тур“ съобщиха, че за утре пускат допълнителен рейс за Атина. „Хората, работещи в Гърция се прибраха при семействата си за Великден и сега се връщат обратно“, коментираха от автобусната фирма.

Заради големия трафик днес пътните полицаи пък засилват контрола по главните пътища и основните пътни артерии в страната. В ранните следобедни часове се очаква засилване на трафика към столицата и големите градове. Служителите на „Пътна полиция“ създават организация за оптимално пътуване през последния от празничните дни.

От „Пътна полиция“ напомнят на водачите да шофират внимателно, със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания и да се съобразяват с указанията на пътните полицаи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button