Хасково

Шефът на Хирургия аплодира Луиза Григорова, театърът с 3 премиери през май

"Разбиване"

Д-р Живко Атанасов

Началникът на хасковското хирургично отделение д-р Живко Атанасов аплодира снощи актьорската игра на Луиза Григорова във втората премиера на „Разбиване“ в театър „Иван Димов“.

Haskovo.info припомня, че пиесата от Нийл Лабют, поставена от Стайко Мурджев и с участието още на Анастасия Лютова, Христо Петков, Дамян Тенев и Стелиян Николов имаше своята първа премиера на 13 април.

След края на снощното представление почитатели на Луиза я наобиколиха за снимки за спомен.

"Разбиване"Спектакълът бе специален и за актьора Христо Петков, на който тези дни му се роди дете.

„Разбиване“ отново ще се играе в Хасково на 29 май от 21 часа.

Три премиери ще има в театър „Иван Димов“ през месец май. Първата е „Министри под масата“ от Стефан Цирков и ще се играе на 9 май. Постановката е на Леонард Капон, сценографията – на Петър Митев и с участието на Димитър Атанасов, Ева Васева, Иван Благоев, Катя Бръмбарова, Петър Влайков, Стелиян Николов, Стефан Цирков.

На 15 май премиерно ще се постави „Вдовиците“ от Славомир Мрожек, а на 27-и зрителите ще могат да видят постановката на Валентин Танев „Безумна нощ“ от Рей Куни. Последната е в рамките на Театралните празници в Хасково.

"Разбиване"

Кремена Делчева (вдясно) и Дирухи Хуманян се снимаха с Луиза Григорова

 

 "Разбиване"

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
zritel
zritel
23.04.2014 13:08 13:08

Направо ни разби! По пошла пиеса не съм гледал! Само възпитанието ми ме спря да си поискам парите обратно! Следващия път преди да си купя билет за която и да е постановка, ще се поинтересувам за сюжета.

Back to top button