Регион

Три години от Черния Великден в Симеоновград

КатастрофаСимеоновград почита паметта на жертвите на Черния Великден. Днес се навършват 3 години от жестоката катастрофа, при която шестима младежи загинаха на път за църквата, блъснати от автомобил с висока скорост.

23 април 2011-та е най-черния в историята на Симеоновград. На ул. „Съединение“ тогава пиян шофьор блъсна с висока скорост група тинейджъри, тръгнали за църквата. Шестима от тях загинаха. Вече 3 години за почернените семейства всеки ден започва и свършва тук.

3 години след трагедията шофьорът и момчето, дало му ключовете за колата, вече са в затвора. Това обаче не успокоява близките. Те опитаха и успяха да променят закона и вече няма досъдебни споразумения при смърт на пътя. Всяка катастрофа обаче връща спомените.

Тази вечер в памет за шестте жертви небето над Симеоновград ще бъде осветено от заря, а мемориала на лобното им място напомня на шофьорите да бъдат внимателни на пътя.

 Катастрофа  Катастрофа
 Катастрофа  Катастрофа
 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button