Регион

Трима крадат 50 литра ракия, шофьор джитка на шише

Полиция, архивТрима харманлийци са задържани за кражби, съобщават от полицията.

Местните криминалисти са установили, че мъжете на възраст 25, 19 и 26 г. са извършили домова кражба, станала преди дни в Харманли. Те са разбили катинар и са проникнали в къща на улица „Родопи“, откъдето са задигнали 50 литра домашна ракия, електрожен и меден казан.

В хода на работата е станало ясно, че тримата са извършители на още една кражба станала през месец март в града. От къща на улица „Неофит Рилски“ са откраднали 3 мобилни телефона, 2 фотоапарата и 60 лева. Познатите на органите на реда харманлийци са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

За кражба от автомобил съобщават от РУП-Свиленград. Неизвестен извършител е проникнал в гараж на улица „Спартак“ в село Студена и чрез демонтиране е откраднал 2 гуми с джанти от лек автомобил Опел.

Бързо производство срещу пиян шофьор е заведено в димитровградското полицейско управление. В ареста до 24 часа е задържан 33-годишен софиянец, заловен от автопатрула да шофира с 1,89 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button