Хасково

Върнаха Ламбрев за шеф на Пътното

НачалникИнж. Радостин Ламбрев е новият шеф на Областно пътно управление (ОПУ) – Хасково, съобщиха за Haskovo.info от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Назначението е станало преди дни. До сега инж. Ламбрев бе шеф на ОПУ-Кърджали. Той бе начело на хасковското пътно до декември 2009 г.

Досегашният началник инж. Живко Боговски ще продължи работата си на друг пост в Агенция „Пътна инфраструктура“. Той е преназначен на длъжността главен експерт в дирекция „Изпълнение на проекти по ОПТ и КФ“. Това е дирекцията, занимаваща се с подготовката и изпълнението на големите пътни инфраструктурни обекти, финансирани от ОП „Транспорт“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.04.2014 17:52 17:52

Мазен червен боклук.Оставка измет долна…..

gost
gost
24.04.2014 18:56 18:56

Ламбрев – подлога на Станимир Милев и Телят Хасан. А те подлоги на ДПС сега на БСП след следващите избори на незнайно кой.Боклуци крадливи.

Back to top button