Зона със свободен достъп до интернет откри Ева Паунова в Хасково

ГЕРБЗона със свободен достъп до интернет откри в Хасково кандидата за евродепутат Ева Паунова заедно с народния представител от ПП ГЕРБ Делян Добрев. „ГЕРБ е партия на младите хора, ние знаем от какво се нуждаят те“, подчерта Паунова. 

ГЕРБ осигури безплатен интернет освен в парка с детска площадка пред ДКТ „Иван Димов“, така също в алеята до ГПЧЕ “ д-р Асен Златаров“ и в началото на парк „Кенана“ до детските площадки.

„Това ще бъде приоритет на ГЕРБ в бъдещия Европарламент – развиването на модерните технологии, дигитализацията, уеднаквяването на законодателството на страните. С пускането на трите свободни зони в Хасково искаме да покажем, че е важно да бъдем свързани и да не губим време. България няма време за губене“, заяви кандидатът за Европарламента Ева Паунова.
 
ГЕРБСредствата за интернет зоните са от субсидията на ПП ГЕРБ, поясни общинският координатор и народен представител Делян Добрев. Той обърна внимание, че в Хасково няма нито един билборд на ГЕРБ, за разлика от другите политически сили. „Атака, ДПС и БСП са ги ангажирали дори преди кампанията и вече се рекламират на десетки места.  Ние сме най-голямата политическа сила в парламента, получаваме най-голяма държавна субсидия, а нямаме нито един билборд. Атака са с най-малка субсидия, а са изкупили билбордовете. Но втората, по-важна причина е, че предпочитаме да вложим субсидията в три свободни за достъп до интернет зони в Хасково, отколкото да ги хвърляме за скъпи предизборни билбордове“, обясни Добрев
 
Зоните със свободен интернет ще бъдат през цялата година, не само по време на предизборната кампания, подчерта Делян Добрев.
ГЕРБПреди това Паунова се срещна с работещи в шивашко предприятие в Хасково. Пред тях тя пое ангажимент да работи за ограничаване на сивата икономика . Работниците и собствениците на фирмата се оплакаха,че заради нелегален внос на ментета, и цехове в сивия сектор шивашката индустрия търпи големи загуби.
„Тези избори определят на къде ще потегли България след това. Аз не искам да ни управляват хора, които повече от 20 години не са направили нищо за да се чувстваме европейци. Когато сме активни когато гласуваме само тогава можем да променим нещо“, каза Паунова.
ГЕРБТя определи като свой приоритет противодействието на демографската криза. По думите й това би станало чрез образование „Няма как да върнем или задържим младите хора без качествено образование“ подчерта Паунова.Развитието на икономиката е друг приоритет, но това не би могло да стане бързо а с действия осигуряващи добра среда за бизнеса. Например за да се избегне бюрокрацията трябва да се върви в посока дигитализация и електронно управление, каза още Паунова.Тя разговаря с граждани и в открита приемна в центъра на града.Голяма част от тях искаха само да й пожелаят успех на предстоящия вот, други поставяха конкретни въпроси и отправяха препоръки за бъдещата й работа. Според хасковлията Иван Захариев ГЕРБ ще победи с много, дори и без кампания защото има отбор от млади, можещи и компетентни хора. Жители на града призоваха Ева Паунова да работи в посока намаляване на бюрокрацията.
Голяма част от посетителите бяха майки с деца, пред тях Ева Паунова очерта като основен приоритет да работи в посока създаването на качествено и достъпно образование за всяко дете в България, за среда, в която младите хора да развият своя потенциал. Това е една от предпоставките младите хора да останат в България, подчерта Паунова.
Повече от час не бе достатъчен на Ева Паунова за да успее да разговаря с всички желаещи в центъра на Хасково, които са категорични,че на 25 май ще гласуват с № 18 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button