Регион

Кметът на Крепост отстъпи лична земя за черешовия пазар

Череши600 квадрата лична земя отстъпи за нуждите на търговците на череши кметът на димитровградското с. Крепост Димитър Белчев.

ЧерешиПарцелът е разположен точно зад автобусната спирка срещу старата черешова градина. Днес мястото бе валирано и се очаква от утре 40 търговци да разположат масите си там.

Реших да им придоставя това място за пазар, защото старото до „Щъркелите“ не може да се използва заради затварянето на едното пътно платно. Хората няма да плащат нищо, разговарял съм с общината, само ще трябва сами да си осигурят масите, заяви за Haskovo.info Белчев.

Черешите на разклона за Крепост вървят на цени от 1.50 до 5 лв. за килограм. Собствениците на декари в черешовите градини край Крепост се молят да не вали, защото плода ще се напука.

Череши  Череши 


 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хас
хас
18.05.2014 18:29 18:29

Поздравления, за този жест на човещина от страна на кмета на Крепост!Поздравления за този добър човек- г-н Димитър Белчев!Малко хора на днешно време ще направят тази добрина!
г-н Белчев , бъдете здрав!Желая Ви много здраве, лични и професионални успехи!

Back to top button