Регион

Арестуваха замдиректора на митница Свиленград за 1.5 кг. амфетамин

АкцияПрокуратурата и ДАНС проведоха днес съвместна операция на територията на Митница „Свиленград“ по досъдебно производство, свързано с организирана престъпна група, извършваща трансграничен трафик на наркотични вещества, се съобщават от прокуратурата.

При извършено претърсване в служебен автомобил на митницата модел „Форд Фокус“, управляван и ползван от заместник-началника на Митница „Свиленград“ – Георги Георгиев, са открити и иззети около 1.5 кг. вещества (жълти и сини таблетки с лого на каптагон), които при първоначалния тест са реагирали на амфетамин и метаамфетамин. Георги Георгиев е задържан.

Наказанието, което се предвижда за това престъпление, е лишаване от свобода от 5 до 15 г. и глоба от 20 000 до 100 000 лв. В хода на разследването са използвани специални разузнавателни средства.

Извършват се претърсвания и изземвания в служебни помещения на митница „Свиленград“. Извършено е претърсване и в дома на Георги Георгиев, където са намерени 2 бр. старинни сребърни монети с общо тегло 2 кг.

Разследването продължава под ръководството на Специализираната прокуратура.

Акция   Акция
 Акция  Акция

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
22.05.2014 8:23 8:23

Е и,ко ся…?

Back to top button