Бойко Борисов: Върви чудовищно купуване на гласове

ГЕРБЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди тази вечер в Хасково, че върви чудовищно купуване на гласове. Според него има поне 4 партии, сред тях и БСП, които купуват гласове.

Борисов призова депутата Даниел Георгиев да напусне парламента след заиграването си с „България без цензура“. Името му беше спрягано от Николай Бареков като поддръжник на партията му.

По време на концерта на ГЕРБ на сцената в Хасково се представиха кандидатите Томислав Дончев, Мария Габриел, Владимир Уручев и Селиме Кърджалиева. Всички те призоваха хасковлии да гласуват с №18 в бюлетината, защото „България няма време за губене“.

Зампредседателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов призова множеството да подкрепи ексобластния управител и депутат Ирена Узунова, която се възстановява след заболяване. Той припомни колко много направи тя за Бисер след бедствието.

Преди да се качи на сцената Борисов получи статуетка и икона на Свети Георги от Мартин Йорданов, който заедно със сина си Николай бяха спасени с хеликоптер при наводненията през 2012-а.

Сред изпълнителите в концерта бяха ансамбъл „Българе“ и трио „Сопрано“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ГЕРБ ГЕРБ
ГЕРБ ГЕРБ
ГЕРБ ГЕРБ

 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button