Спорт

Грандовете искат трио нападателки от Димитровград след волейфиналите

Волейбол, архивГрандовете в родното волейболно първенство хвърлиха око на три нападателки от димитровградския клуб „Раковски“.

С интерес към Гергана Моллова, Ива Николова и Зорница Янева са шампионите от „Марица“ (Пловдив), „Левски“, Казанлък и Пазарджик, съобщи за Haskovo.info треньорът в „Раковски“ Петър Ташев.

Интересът на големите клубове към нашите се засили след участието на волейболистките във финалите за момичета до 15 г. в Пазарджик. Там димитровградчанки загубиха срещите си в групата с „Марица“, Варна и Шумен, но оставиха добри впечатление при историческото си първо участие в тази фаза на първенството.

Сега от желанието на момичетата и техните родители зависи дали те да преминат в по-голям клуб. Амбицията на Ташев обаче е да гради отбор, който в следващия шампионат да е още по-силен.

„Момичетата изпревариха моите очаквания, защото след само една година тренировки се класираха на финалите и играха срещу отбори, които са готвени по 4-5 г.“, допълни Петър Ташев, който е доволен от израстването на отбора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button