Любопитно

27 от красивите деца на Хасково дефилираха в конкурс

Конкурс27 деца, предимно от Хасково, се включиха в конкурса „Малка мис и Малък мистър Хасково 2014“, който се проведе на сцената в Градската градина.

Децата се изявиха в три тура, като във втория трябваше да разкрият своите умения и талант с песни, танци и стихчета.

Конкурсът, организиран от модна агенция „Интерсаунд“ с представител за Хасково Адриана Добрева, която бе и председател на журито, започна с концерт на ансамбъл „Хасково“. Между дефилетата пък демонстрации показаха младите каратисти от хасковския клуб „Торнадо“.

За всички участници, които бяха на възраст от 3 до 13 г., имаше много награди от спонсорите. Общо 17 деца се класираха на призовите места във всяка възрастова група и получиха право на участие на националното издание на конкурса. Това са победителите: Мустафа Мустафа, Дария Боева, Никола Николов, Никол Харалампиева, Виктор Цеков, Паула Атанасова, Дженифър Атанасова, Камен Димитров, Лидия Велева, Марина Колева и техните подгласници – Катрин Малянова, София Георгиева, Джорджия Влахова, Анджелина Латунова, Йоана Койчева, Ивон Иванова, Вероника Иванова.

Продължилият близо 4 часа конкурс завърши с обща снимка на призьорите и журито.

 

Конкурс  Конкурс 
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Kin
Kin
09.06.2014 19:42 19:42

защо не пишете нищо за хората без които нямаше да се състои това прекрасно събитие.

ggg
ggg
10.06.2014 19:27 19:27

Защо нямаше никаква предварителна информация?

Back to top button