Любопитно

Хасковлийка грабна купата от дипломатически турнир по голф

ГолфХасковлийката Ивана Стаматова, която е носителка на титлата „Малка Мис България 2006“, завоюва нов трофей.

Ивана достойно заслужи купата за „Най-добър млад голфър“ на турнира „I need Spain“ в St. Sofia Golf Club & SPA в село Равно поле. Състезанието е включено в програмата „Испанска пролет“ на посолството на Мадрид в България. Турнирът бе организиран от посланика на Испания у нас, Н. Пр. Хосе Луис Тапия, и неговият Клуб „Дипломати и Бизнес“, който събра най-запалените играчи на голф от дипломатическия корпус и от бизнес-елита на България.

Красавицата тренира от две години и е в Детската академия по голф. Тя е младата надежда на своите треньори, които много се гордеят с постиженията и упоритостта й в аристократичния спорт.

Миналата седмица 4 надарени деца от Италианския лицей, сред които беше и Ивана, получиха награди и грамоти за своите илюстрации на Български митове от Националния конкурс „Мъдростта на народа ни“ на пищна церемония в музея „Земята и хората“.

 

Голф   Голф

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button