Регион

Свиленградските мажоретки отново блестят в Пазарджик

МажореткиМажоретният състав при СК „Изида“ – Свиленград взе участие в четвъртия национален фестивал „Слънчева Бесапара“ в Пазарджик.

МажореткиСвиленградчанки се представиха във втора, трета и четвърта възрастова група. На слънчевия булевард „България“ в града се събраха представители на мажоретни състави от Нови пазар, София, Пловдив, Горна Оряховица, Симеоновград, Сливен, Ябланица, Пазарджик, Панагюрище и др.

В категорията 100 метра парад трета възрастова група от „Изида“ завоюваха сребърен медал, а четвърта заслужено спечели първото място. Най-малките мажоретки грабнаха второто място с тяхното изпълнение. След тях танцуваха по-големите, където сред голяма конкуренция спечелиха първото място. За завършек на тази категория каките задминаха другите отбори и се качиха на най-високата стълбица на подиума.

Последната част от състезанието бяха танците с помпони. В тази категория се представиха трета и четвърта възрастова група, където големите триумфираха с изпълнението си на танца „Рок“ и отново заслужиха първото място. Техните по-малки съотборнички останаха втори.

Журито бе впечатлено от множеството първи места на състава от Свиленград и реши да удостои техните треньори Иванка Миткова, Петя Карагьозова и Ангелина Милчева със специална награда за най-добро представяне на фестивала.

Мажоретки  Мажоретки 
 Мажоретки  Мажоретки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читател
читател
10.06.2014 10:40 10:40

Браво на момичетата от Свиленград. Хасковските мажоретки вместо да ходят по такива хубави събития по цял ден се мотат по коридорите на Младежки център.

Back to top button