Спорт

Спортният директор хвърли оставка, „Хасково“ почна със 7 от „Любимец“

ФутболСпортният директор на футболния „Хасково 2009“ Николай Топузаков подаде оставка.

Това обяви на пресконференцията по повод старта на лятната подготовка на отбора членът на Управителния съвет (УС) в клуба Хакиф Хабил. Той допълни, че не знае с какви мотиви е напускането на Топузаков.

В същото време Хабил и колегата му в УС Митко Ламбов категорично отрекоха слуховете, че собственикът на изпадналия от „А“ група „Любимец“ Наско Сталев ще е следващият президент на „Хасково“. „С него и кмета на Любимец сме разговаряли единствено да им ползваме стадиона за 2-3 мача ако закъснеем с ремонта“, допълни Ламбов.

„Така съм решил. По-късно ще обявя, защо съм напуснал. Тръгвам си с високо вдигната глава и мога да погледна всички в очите. Като фен пожелавам успех на момчетата в „А“ група“, заяви за Haskovo.info Николай Топузаков.

ФутболС отбора подготовка започнаха цели 7 футболисти от „Любимец“. Това са: вратарят Здравко Чавдаров, защитниците Виктор Митев, Георги Радев, полузащитници и нападатели – Илиян Капитанов, Николай Колев, Никола Яначков и Стефан Христов. Старши треньорът Димчо Ненов е с двама помощници: Анатолий Тонов и Стойчо Драгов, като ще се търси трети.

Всички на пресконференцията изразиха оптимизъм, че до края на седмицата Апелативната комисия към БФС ще даде лиценз за участие на отбора в „А“ група. Членовете на УС обаче призоваха хасковският бизнес да помага финансово на клуба срещу реклама по стадиона и екипите. Ненов пък заяви, че селекцията е отворена, въпреки че времето до началото на първенството е малко. Момчетата, които спечелиха промоцията за елита остават, но ще трябва да положат много усилия за да се представят успешно в „А“ група. Старшията заяви, че от тук цел №1 пред отбора е оставане в първото ниво на българския футбол.

Обмислят се варианти за лагер, като един от тях е Банско. Като сигурна контрола пък се счита тази с „Берое“ в Стара Загора на 25 юни.

Днес отборът получи купата и медалите за спечеленото второ място в „Б“ група с пожелания догодина то да бъде повторено, но в елита.

 Футбол Футбол 
 Футбол  Футбол
 Футбол  Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo istinski haskovski fenov
mnogo istinski haskovski fenov
12.06.2014 0:18 0:18

samo haskovo-neka vsi4ki se obedinim-biznesa ot grada i vsi4ki fenove ,za da podpomognem otbora finansovo?!!!!!taka otbora shte e obezpe4en napalno za a-grupa,a i shte moge da se vzeme i njakoi drug igra4,osven tezi futbolisti ot lubimec?!!!!ako absolutno vsi4ki sme edinni,to otbora njama da ima nikakvi problemi da igrae v a-grupa,a i da nosi pozitivni momenti na mnogobroinata publika,kojato shte go podkrepja na novijat stadion d.kanev?!!!!!!samo haskovoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

isa
isa
12.06.2014 18:03 18:03

NQMA KUPA NQMA A GRUPA 6TEE SRAM AKO DADAT LICENZ NESLAJUVAT SAMO TRIMA RABOTQT NA STADIONA TOI R ZASTRA6EN I KOZIRKATA SAS TAQ UPRAVA DANO NE VLEZNAT SAMO B GRUPA VSI4KI SA GOVEDA V UPRAVATA MI6KI

Back to top button